بی ثباتی عاطفی چیست؟
.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

اختلال بی ثباتی عاطفی با نام های دیگری همچون: بی اختیاری عاطفی، ناخویشتن داری عاطفی، اختلال بیان عواطف غیر ارادی و گریه ها و خنده های پاتولوژیک شناخته می شود. و  اغلب در افرادی دیده می شود که به مشکلات عصب ‌شناختی یا جراحات خاصی مثل موارد زیر دچارند: سکته،  اسکلروز جانبی آمیوتروفیک، ام اس، جراحات وارد‌ شده به سر، آلزایمر، پارکینسون. با وجود کامل‌ نبودن بررسی ها درمورد بی ثباتی عاطفی دلیل این بیماری به آسیب‌ هایی‌ ربط داده می‌ شود که در مسیر های عصبی اتفاق افتاده است، مسیر هایی که در تنظیم پیدایش عواطف و احساسات نقش دارند.

ویژگی های افراد مبتلا به بی ثباتی عاطفی

این افراد دارای ویژگی های مثل میل به محبوبیت. احساس تردید نسبت به ظاهر ، توجه به نظرات دیگران ، واکنش در برابر رد شدن ، توقعات بالا ، حسادت ، کم ارزش کردن و نیاز به نظر دیگران دارند.

مشکلاتی که بی ثباتی عاطفی برای فرد ایجاد می کند

 برخی از مشکلاتی که به دنبال بی ثباتی عاطفی به وجود می آیند: 

مشکل اجتماعی

بی ثباتی عاطفی یک اختلال ناشناخته است یعنی اکثر افراد از آن آگاهی ندارند. به همین دلیل مشکل اصلی مبتلایان به بی ثباتی عاطفی، برخورد های نامناسب اجتماعی به هنگام بروز حملات گریه یا خنده است.

عدم تشخیص درست مشکل

 متاسفانه بی ثباتی عاطفی علائمی دارد که در اکثر بیماری های روحی روانی دیده می شود به همین دلیل ممکن است شما یا حتی متخصصتان در تشخیص بی  ثباتی عاطفی دچار اشتباه شوید. اختلال بی ثباتی عاطفی ممکن است به اشتباه صرع، اختلال دو قطبی، اسکیزوفرنی، افسردگی یا اضطرابی فراگیر تشخیص داده شود و همین تشخیص اشتباه، راه درمان را مسدود کند.

ابتلا به بیماری های روحی روانی

شاید به سبب این اختلال دچار افسردگی، هراس اجتماعی، اضطراب اجتماعی، وسواس، ترس یا … شوید و همین امر زندگی و انجام وظایف روزانه را برای شما مشکل سازد.

 با مراجعه به روان شناس و مطالعه کتاب های خودیاری ، خودتان را از صمیم قلب دوست داشته باشید، به دنبال افرادی باشید که مثل شما این بیماری را تجربه کرده اند تا بتوانید از تجربیات و کمک های آنان استفاده کنید. نترسید و بپذیرید که این مشکل وجود دارد. بی ثباتی عاطفی یک اختلال عصبی است که توسط روانپزشکان و دیگر متخصصان قابل تشخیص می باشد. مهم ترین نشانه بی ثباتی عاطفی گریه ها و خنده های شدید، نا به جا و غیر قابل کنترل است. معمولا گریه شایع تر است و حتی گاهی خنده هم به گریه تبدیل می شود. این بیماری ممکن است مشکلات زیادی را در زمینه های مختلف ایجاد کند پس بهتر است هرچه سریع تر تشخیص و درمان آن صورت گیرد تا از مشکلات ثانویه جلوگیری شود.

 


چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

به طور کلی اگر نشانه هایی پاتولوژیک (وضعیتی جسمانی یا روانی که به نظر می رسد ناشی از بیماری باشد) در خود مشاهده کردید حتما با یک پزشک متخصص مشورت کنید. اختلالات عصبی مانند بی ثباتی عاطفی اگر درمان نشوند مشکلات زیادی را برای فرد مبتلا ایجاد می کنند. مشکلاتی مانند مشکلات اجتماعی، مشکلات روحی روانی و حتی مشکلات جسمی.




:: برچسب‌ها: هلدینگ تجارت قرن بیست و یکم , دکتر مهدی آنت , وست ویژن ,
:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بادبادک
ت : پنج شنبه 17 آذر 1401
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی